Tervetuloa! | Kirjaudu sisään

Ohjeet | Anna palautetta   

Fonecta Finder   Kohdistamiskone B2C   Kohdistamiskone B2B

 
Kirjaudu sisään

 
Käyttäjätunnus
Salasana

Kohdistamiskone B2C

Kohdistamiskone B2C on ammattikäyttöön tarkoitettu yhteystietojen päivityspalvelu, jonka avulla asiakasrekisterien ajantasaisuuden tarkistaminen ja päivittäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Voit myös hoitaa massatekstiviestien lähetyksen ja tarvittaessa ajastaa päivitykset ja lähetykset.

Kohdistamiskone B2B

Kohdistamiskone B2B on uuden sukupolven työkalu myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Rajaa, kohdenna, analysoi ja tulosta kohderyhmiä markkinointitarpeisiisi. Kohdistamiskone B2B:n avulla voit myös laajentaa, tuoreuttaa ja ylläpitää asiakasrekisteriäsi sekä tunnistaa ja poistaa päällekkäisyydet kampanjasi kohderyhmistä.

 

Fonecta Finder

Fonecta Finder on Suomen kattavin sähköinen yhteystietojen hakemisto. Finder-palvelusta löytyvät yksityishenkilöiden, yritysten sekä julkisen sektorin yhteystiedot kuten nimi-, osoite-, puhelinnumero-, matkapuhelinnumero- ja faxnumerotiedot. Fonecta Finder – palvelusta löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa, kuten sähköpostiosoitteita, www-osoitteita ja aukioloaikoja.

Kokeile Finderia maksutta

Fonecta Finder on helpoin ja nopein tapa löytää kaikki tarvitsemasi yhteystiedot. Nyt voit todeta tämän itse. Tilaa yrityksesi käyttöön Fonecta Finder -palvelun maksuttomat koekäyttötunnukset.

 
Tilaa koetunnukset